Sale!

ESAB RAITISILMAYKSIKKÖ Aristo Air

300,00

Aristo® Air -raitisilmapuhallin yhdessä Aristo® Tech -hitsausnaamarin kanssa tarjoaa kovaan käyttöön soveltuvan suojan hitsaussavuja ja pölyä vastaan hitsauksen, talttauksen ja hionnan aikana.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Product price
Additional options total:
Order total:
Lisää ostoslistalle
Lisää ostoslistalle
Tuotetunnus (SKU): 0700002174 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,
RAITISILMAYKSIKKÖ Aristo Air

Aristo® Air -raitisilmapuhallin yhdessä Aristo® Tech -hitsausnaamarin kanssa tarjoaa kovaan käyttöön soveltuvan suojan hitsaussavuja ja pölyä vastaan hitsauksen, talttauksen ja hionnan aikana. Yksikkö edustaa uusinta teknologiaa, jonka ansiosta hitsaaja voi sovittaa ilmavirtauksen ympäristöön ja hitsausmenetelmään sopivaksi säätämällä virtausta 170 litrasta 210 litraan minuutissa. Ilmavirtaus ilmoitetaan yksikön yläosassa olevan ilmavirtauksen LED-ilmaisimen avulla.

  • Käyttäjän säädettävissä oleva ilmavirta 170/220 l/min
  • Li-Ion-akku (jopa 8 h kesto @ 220 l/min)
  • Hiukkassuodatin ja esisuodatin
  • Älykäs yleislaturi
  • Suodatintukoksen ja akun tyhjenemisen hälytysmerkki ja -ääni

Aristo® Air on varustettu tukkeutuneesta suodattimesta ja vähäisestä akkuvirrasta ilmoittavalla ääni- ja valohälytyksellä, mikä parantaa hitsaajan turvallisuutta. Aristo® Airin vahva rakenne tekee siitä äärimmäisen tukevan, joten se soveltuu raskaaseenkin ammattikäyttöön. Käyttäjän säädettävissä oleva ilmavirtaus 170 – 210 litraa/min. Kansainvälinen älykäs laturi. Tukkeutuneesta suodattimesta ja vähäisestä akkuvirrasta ilmoittavat ääni- ja valohälytykset. Ilmavirtauksen LED-ilmaisin. Akkuvirran LED-ilmaisin. Litteä painonappi/kalvokytkin. Toimitetaan uudentyyppisellä leveällä vyöpehmusteella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ESAB RAITISILMAYKSIKKÖ Aristo Air”