Sale!

ESAB Hitsauskone REBEL™ EMP 205iC AC/DC

3.950,00

ESAB REBEL™ EMP 205iC AC/DC
Lisää ostoslistalle
Lisää ostoslistalle
ESAB REBEL™ EMP 205iC AC/DC

Rebel™-sarjan hitsauskoneilla on etunaan eräs innovatiivisimmista saatavilla olevista hitsaustekniikoista sekä 120/230 V:n joustavuus ensiöjännitteen suhteen. Ammattihitsaajien inspiroimaa mullistavaa suunnittelua edustava Rebel on valmis pakkaus minkä tahansa materiaalin – seostamattoman ja ruostumattoman teräksen sekä alumiinin hitsaukseen – ja se on helppo ottaa mukaan minne tahansa.

Teimme mahdottomasta mahdollista kaikkien aikojen ensimmäisellä kannettavalla kaikkien menetelmien laitteella, Esab monimenetelmä hitsauskone Rebel EMP 205ic AC/DC joka sisältää MIG-, täytelanka-, puikko, DC TIG ja nyt AC TIG -menetelmät, joten –aivan oikein –sillä voi TIG-hitsata alumiinia. Se on AITO kaiken kattava hitsausjärjestelmä, joka takaa luokkansa parhaan suorituskyvyn jokaiselle prosessille nykymarkkinoiden helpoiten kannettavana, kestävimpänä, minne vain kuljetettavana ja mitä tahansa hitsaavana alan pakettina.

  • Edistyksellinen sMIG (”smart MIG”) -ominaisuus oppii jatkuvasti käyttäjän hitsaustekniikkaa ja
    mukautuu siihen tarjotakseen vakaan valokaaren ja erinomaiset, toistettavat hitsit; lisää kokeneen
    hitsaajan tuottavuutta ja lyhentää vähemmän kokeneiden hitsaajien asetusaikoja.
  • Suurella TFT-näytöllä varustettu innovatiivinen käyttöpaneeli takaa hitsausparametrien ja – asetusten näkyvyyden myös etäältä. Näyttö on varustettu edistyksellisillä ominaisuuksilla: käyttöopas saatavilla vaadittaessa, varaosaluettelo
    – kaikki tämä usealla kielellä.
  • Ainutlaatuinen, viisikahvaisen suojakehikon teollisuustason suunnittelu sekä yksiosainen teräsrakenne kevyessä, helposti kannettavassa laitteessa; 3 vuoden kattava takuu.
  • Toimitukseen kuuluu: virtalähde ja 3 metrin verkkovirtakaapeli sekä pistoke, MXL 201 MIG -pistooli 3 m, SR-B 26 TIG -pistooli 4 m ja lisävarusteet (3 holkkia 1,6-3,2 mm, 3 holkin runkoa 1,6-3,2 mm, 1 pitkä elektrodisuojus, 3 keraamista kaasukupua ja 3 volfram-elektrodia (kulta) 1,6-3,2 mm), puikkokaapeli pitimellä, maadoituskaapeli puristimella 3 m, kaasuletku pikaliittimellä 4,5 m, vetorullat 0,6, 0,8 ja 1,0 mm:n langoille, ohjausputket 0,6-1,2 mm, A-mitta

Rebel™ EMP 205ic AC/DC – Tuote-esite (fi)

Paino 25,5 kg (kilogramma)
Mitat 58 × 23 × 40 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ESAB Hitsauskone REBEL™ EMP 205iC AC/DC”

Saatat myös pitää...