"Air Liquide Finland on osa Air Liquide -konsernia. Yhdessä Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme yhtenäisen pohjoismaisen organisaation. Se tarkoittaa, että meillä on resurssit tarjota asiakkaillemme erittäin korkealaatuista palvelua myös valtakunnan rajojen yli."


Top-tuoteperhe – Air Liquiden käytännölliset kaasupullot

Air Liquidelta on saatavana kattava sarja käytännöllisiä kaasupulloja hitsauskäyttöön. Tähän kaasupullosarjaan kuuluvat ALTOP™, SMARTOP™ sekä MINITOP –venttiilikuvulla varustettu ALbee™. Kaasupullot tarvikkeineen täyttävät kaikenlaiset tarpeet ja vaatimukset – olipa kyseessä runsaasti kaasua kuluttava hitsausprosessi tai vaikkapa harrastusluonteinen hitsausprojekti, johon tarvitaan vain vähän kaasua. Nämä kaasupullot muodostavat Top-tuoteperheen.

 

ALTOP™ on Air Liquiden Top-tuoteperheen suosikkituote

 

ALTOP on ollut jo pitkään Air Liquiden Top-tuoteperheen myydyin tuote. Se on aina käyttövalmis: voit aloittaa hitsauksen heti, kun kaasuletku on liitetty venttiiliin. Pullossa on pikaliitäntä.

ALTOP-kaasupullossa on kiinteä suojakupu, jossa on sisäänrakennettu, suojattu paineensäädin, kaasun syötön kytkin ja pullon täyttöpaineen mittari. Se on äärimmäisen helppokäyttöinen ja toimiva ratkaisu.

Lue lisää (PDF) :
ALTOP-kaasupulloista / ALTOP-kaasupulloista ALTOP-esitteestä


 

SMARTOP™ on Air Liquiden vakioventtiilillä varustettu kaasupullo

SMARTOP on Air Liquiden vakioventtiilillä varustettu kaasupullo teollisuuskäyttöön. Pulloventtiilissä on kaasun syötön kytkin ja sisäänrakennettu kaasupullon täyttöpaineen mittari. Lisäksi siinä on jäännöskaasuventtiili, joka estää epäpuhtauksien pääsyn kaasupulloon. Kaasupulloon liitetään erillinen paineensäädin.

Lue lisää (PDF) :

SMARTOP-kaasupulloista SMARTOP-kaasupulloista SMARTOP-esitteestä

 

ALbee™ on Air Liquiden näppärä kaasupullo, jonka voit ostaa omaksi

ALbee on Air Liquiden kaasupullo, jonka voit ostaa omaksi ja jossa on kätevä pikaliitäntä (ei Cool-mallissa). Se on aina käyttövalmis. 

Käyttö on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi – liitä vain kaasuletku pulloon ja ala hitsata. 

ALbee-kaasupulloista on saatavana kaksi kätevää kokovaihtoehtoa: 5 ja 11 litraa.

Osta kaasupullo verkosta! 

Voit ostaa kaasupullon helposti verkosta.

Tutustu ALbee-verkkokauppaan 

ALbee-kaasupullossa on sisäänrakennettu, suojattu paineensäädin, jossa on kaasun syötön kytkin, pullon täyttöpaineen mittari sekä kantokahva. ALbee on täydellinen valinta käyttökohteisiin, joissa kaasua ei tarvita suuria määriä. Saat pullon käyttöösi maksamalla vain käyttöoikeudesta. Kun pullo on tyhjä, voit käydä vaihtamassa sen täyteen Air Liquiden jälleenmyyntipisteessä ja maksat silloin vain kaasusta. Voit sanoa hyvästi kaasupullon vuokralaskulle valitsemalla ALbee-kaasupullon!

ALbee soveltuu paitsi suojakaasuhitsaukseen, myös hitsaus-, leikkaus- ja juottosovelluksiin, joissa käytetään asetyleenin ja hapen seosta. Lisäksi saatavana on typpipulloja (Cool-malli) mm. LVI-alan sovelluksiin ja ilmastolaitteiden vuodonetsintään. ALbee-hitsauskaasupullot soveltuvat etenkin liikkuvaan käyttöön ja harrastuskäyttöön.

 

Ilmapallojen täyttökaasu

prev next

Vuokraa heliumpullo kaasuineen

ALbee Fly ja 3 eri kokoa. Vuokraa tai osta itsellesi parhaiten soveltuva koko! ALbee Fly ja 3 eri kokoa. Vuokraa tai osta itsellesi parhaiten soveltuva koko. 

KAIKKI SAMASSA PULLOSSA; sisäänrakennettu säädin, virtausmittari ja täyttösuutin. 

Esite (PDF)

Vietä entistäkin juhlavammat ylioppilasjuhlat, lastenkutsut, syntymäpäivät tai häät: ALbee™ Fly -kaasulla täytetyt heliumpallot nostavat juhlatunnelman kattoon! Lisätietoja ilmapallojen täyttämisestä kaasulla saat ALbee Flyn sivulta


Kolme kätevää kokoa nopeaan ja turvalliseen ilmapallojen täyttämiseen heliumilla.


Yhdellä pullolla täytät jopa 150 ilmapalloa!