Sale!

ESAB Hitsauspeite 1850 / MD550 2x1m

45,00

ESAB Hitsauspeite 1850 / MD550 2x1m

Lisää ostoslistalle
Lisää ostoslistalle
ESAB Hitsauspeite 1850 / MD550 2x1m

Päällystämätön lasikuitupeite kevyille roiskeille ja kipinöille. Suositeltavaa, kun kaltevuus on vähintään 15 astetta. Suurin käyttölämpötila 550°C, paino 600 g/m2, ruskea.

ESABin hitsauspeitteet on valmistettu käyttämällä lämpöä ja kipinöitä kestävää materiaalia. Ne antavat erinomaisen suojan hitsaus- ja hiontakipinöiltä, kuonalta sekä sulalta metallilta. ESAB tarjoaa laajan valikoiman peitteitä erilaisilla pinnoitteilla sekä eri kokoisina paloina. Peitteet ovat värikoodattuja. Sopivaa peitettä valittaessa on seuraavat tekijät otettava huomioon:
Peitteen sijoitus – Peite, joka on asetettu vaakatasoon ja johon ohjataan kipinöitä, vaatii poikkeuksellisen vahvaa materiaalia sekä hyvää lämmönkestoa.
Käyttökohde – Hitsattaessa tai leikattaessa pienillä virroilla sekä matalassa lämpötilassa voidaan käyttää kevyempää suojapeitettä. Hitsattaessa tai leikattaessa isoilla virroilla, jolloin on vaarana, että peitteelle putoaa kuumaa metallia, on valittava materiaaliltaan vahvempi suojapeite.
Joustavuus – Peitteen paino ilmoittaa, kuinka joustavaa se on. Mitä kevyempi peite on, sitä helpompi sillä on suojata pieniä putkia ja muita komponentteja, varsinkin jos on tarvetta kietoa se kappaleen ympärille.

Hitsauspeitteet – Tuote-esite PDF (eng)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ESAB Hitsauspeite 1850 / MD550 2x1m”